Passa på att prova på aktiviteter i vattnet i sommar! Roligt, spännande och svalkande i vår- och sommarsolen. På aktivitet.se kan man hitta en uppsjö av olika aktiviteter relaterade till sjö och vattensport.

RIB båtar är ett fartfyllt äventyr värt att prova på. Dessa gummibåtar med hårt skrov flyger fram över vattnet – en åktur du sent kommer glömma! Vill man ta det lite lugnare och ta sig fram i sitt eget tempo kan man paddla kajak, kanske i Stockholms skärgård? Att ge bort en prova-på-kajak upplevelse till någon är en väldigt uppskattad present i sommar!

Segling, dykning, kitesurfing, wakeboard… Det är bara att välja och vraka bland alla aktiviteter och njuta av havet. Kombinera nöje, fysisk motion, frisk luft och vatten – en bättre kombination finns inte!

Aktiviteter inom sjö och vattensporter passar bra att roa sig med vid till exempel en svensexa, möhippa, konferens, kick off, företagsfest eller liknande. Dessa aktiviteter brukar inte heller så många ha provat på tidigare, vilket gör aktiviteten ännu mer speciell och minnesvärd!

Annonser