Att ordna en svensexa tar lite tid. Speciellt om det är många som ska vara med och man vill göra många roliga saker. Man måste komma ihåg att vara ute i god tid med sin planering, och kanske dela upp uppgifterna mellan deltagarna. Först måste man även bestämma vilka alla som ska få möjlighet att delta i svensexan. Ett tips är att bjuda med alla brudgummens manliga vänner som ska vara med på bröllopet.

Gör upp en bra plan för dagen och se till att ha goda marginaler mellan allt som ska hinnas med. Saker och ting har ju en förmåga att dra ut på tiden, speciellt om man är många och har roligt! Håll även planerna för dagen hemliga för brudgummen!

Något som de flesta förknippar med en svensexa är olika roliga aktiviteter. Här måste man tänka till så att aktiviteterna passar brudgummen och hans intressen. Här kan man hitta en bra svensexaguide.

Huvudingredienserna som ändå gör svensexan är att så många som möjligt av brudgummens vänner kan vara med. Så var ute i god tid med inbjudningarna till svensexan!

Kom även ihåg att för mycket alkohol kan förstöra svensexan, den ska vara ett roligt minne för brudgummen, något man faktiskt kommer ihåg…

Annonser