Att göra något spännande och något som är lite utöver det vanliga kan många tycka är roligt. En populär aktivitet som verkligen är hisnande är att hoppa fallskärm. Vill man prova på denna aktivitet kan man göra ett prova på hopp, då gör man ett tandemhopp tillsammans med en instruktör.

Tillsammans med instruktören går man då genom hoppet på plats på marken. Man får lära sig hur man ska göra i luften och hur allt fungerar. Sedan åker man upp med flygplan till ungefär 4.000 meters höjd. Väl framme uppe i det blå, hoppar man ut ur planet. I ca. 200 km/h faller man i ungefär 50 sekunder, sen väcklas skärmen ut och man seglar ner mot marken, allt tillsammans med en instruktör som är fast på ens rygg.

Är du sugen på att prova? Eller vill du ge bort ett fallskärmshopp i present till någon? Då kan du gå in här och göra en intresseanmälan för mer information.

En kille som tagit fallskärmshopp till en helt annan nivå och verkligen utmanat ödet kan ni se i denna video. Då hoppar han ut från ett plan, in i ett annat…

Annonser