”Joyride”, ”The Look” och ”Sleeping in my car” är alla låtar vi känner igen bra. Roxette slog igenom med dunder och brak på 80-talet och laddar nu om för en ny världsturné med start 1 mars i Ryssland. Varför inte återuppleva de nostalgiska låtarna live? Flyg till Norge och se dem juni, eller ta färjan över och se dem spela i en kalkgruva i Pargas, Finland! En rolig weekend med mycket 80-tal, Per Gessle och gamla dängor.

Roxette kändes dock ringrostiga,  tycker  DN:s recensent som såg dem i slutet av sommaren. Men samtidigt säljer man inte 75 miljoner skivor världen över utan att kunna sin sak och bjuda på medryckande låtar! När det väl gäller och världsturnén startar, tror i alla fall jag att den som gillade dem då, nog kommer göra det nu också!

Om man inte känner för att se riktiga stjärnor som Roxette, kan man göra sig själv till stjärna, i alla fall för en dag!

Spela in en låt i studio, sjung din favoritartists låt eller gör en egen tolkning! Och som alla vet är ingen låt fullständig utan en riktigt rolig och bra musikvideo, spela in en musikvideo och ta ut svängarna! För att inte smälta in i en eventuell vit bakgrund kan du spraytanna  kroppen, en säkert och effektivt sätt att bli sommarbrun och fräsch! Vet du inte hur du ska röra dig framför kameran? Öva in dansmoovsen innan, sen är det bara att köra!

Annonser