Något som brukar vara väldigt populärt på företag är att ha en kick off av något slag. En tillställning där man firar något tillsammans; anställda, chefer och kanske även kunder. En kick off kan till exempel markera starten på det nya arbetsåret eller så kan en kick off vara ett event för en nystartad tjänst eller produkt. Oavsett vad för typ av kick off man har brukar det vara väldigt uppskattat!

Gör er kick off till något utöver det vanliga. Derkorera kontoret, pynta med ballonger, bjud på plockmat och goda drycker. Varför inte bjuda på lite underhållning? För dem som inte kan eller vill ha sin kick off på kontoret, kan man hyra en anna lokal eller kanske tillsammans åka till en annan ort.

Något som verkligen gör ens kick off till en minnesvärd tillställning är olika aktiviteter. Aktiviteter till kick off höjer stämningen, får folk att samarbeta och mötas i nya situationer och det leder absolut till många skratt! Aktiviteterna kan vara mer eller mindre avancerade. Om man är på kontoret kan man till exempel ha ett kontorsäventyr, ordna en femkamp anpassad till att vara inomhus eller hyra in ett företag som håller i en trevlig vinprovning för ert företag. Flyttar man sin kick off utomhus eller till en annan plats, är möjligheterna nästan obegränsade. Åk RIB med företaget, gör ett stadsuppdrag, prova på aktiviteter inom jakt och skytte eller prova på matlagning!

Snart börjar ett nytt år, med nya utmaningar och uppgifter. Börja planera er kick off redan nu!

Annonser