Nu börjar våren verkligen komma på allvar. Det är ljusare, man kan höra fågelkvitter och snart hänger alla vinterjackor längst in i garderoben. Med våren kommer även möjligheter till härliga aktiviteter så som paddling. Att paddla är något som passar alla och som går att variera och anpassa efter allas nivå.

Man kan paddla två olika typer av kanoter, man kan paddla kanadensare eller paddla kajak. De är huvudtyperna av kanoter. Att paddla kan vara både fridfullt och med fartfyllt beroende på vilken typ av kanot man väljer och i vilket typ av vatten man paddlar.

Vill man paddla lugnt passar det bra att paddla i en sjö eller liknande. Väljer man att paddla i en flod, älv eller ute till havs blir paddlingen mer krävande och fartfylld. Oavsett är paddling en naturnära och härlig aktivitet.

Paddling passar bra som familjeaktivitet eller som aktivitet vid till exempel en möhippa. Att paddla med företaget är även det mycket uppskattat som företagsaktivitet. Boka in en härlig paddlingsaktivitet idag och möt våren från vattnet!

Annonser