Den 24 november gick årets Leadershipdag i Stockholm av stapeln. Leadershipdagen anordnas av våra kollegor på söktjänsten utbildning.se och är ett samarbete mellan dem och tre förbund: Jusek, Sveriges Ingenjörer och Civilekonomerna.

Aktivitet.se var där för att inspirera och informera alla deltagare om roliga aktiviteter och upplevelser för företag. Att göra trevliga aktiviteter och roa sig tillsammans med sina kollegor är en viktig del i ett fungerande arbetslag.

Responsen från deltagarna var mycket positiv och det var många som var med i vår tävling ”Kommer du ihåg förra företagsfesten” där deltagarna i tävlingen fick berätta om sina senaste minnen från företagsfester. Några exempel på aktiviteter som tävlingsdeltagare hade roat sig med tillsammans med kollegor var bland annat personbingo, matlagning, karaoke, maskerad, skotersafari, målning och dans med Tony Irwing.

När vi sedan lottade en vinnare av två presentkort från en av våra samarbetspartners Centralbadet, var det Lars LangeFMV som vann. Grattis till honom!

Kommer du ihåg din förra företagsfest? Om inte är aktivitet.se väl värt ett besök inför nästa konferens, kick off eller företagsfest!

Annonser