I den här bloggen bevakar vi Sveriges utbud av aktiviteter. Med ordet aktiviteter menar vi alla de saker som går att göra och uppleva på fritiden. Det kan till exempel vara att hoppa fallskärm, gå på vinprovning, åka RIB-båt, laga mat eller prova på klättring. Vi skriver om nyheter och ger tips om hur och vart du kan vara med om nya upplevelser. Vi vill inspirera och gör det lättar för dig att hitta på roliga saker att göra med din partner, dina vänner och kollegor. Det kan handla om allt ifrån stora evenemang och upplevelser till mindre aktiviteter som du kan utföra när du har tid över.

I samarbete med aktivitet.se
Bloggen ”Aktiviteter och nya upplevelser” drivs i samarbete med aktivitet.se som är en samlingsplats för aktiviteter och upplevelser. Aktivitet.se är en oberoende söktjänst med aktiviteter och upplevelser från arrangörer i hela Sverige. Här hittar du ett brett utbud av aktiviteter som passar privatpersoner, företagsgrupper, svensexor och möhippor.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat att nämna någon aktivitet som skulle passa in i den här bloggen? Tipsa oss genom att maila till info@aktivitet.se eller skriv en kommentar i fältet nedan.